''Една добра кандидатура от ГЕРБ за президентските избори би бил

...
''Една добра кандидатура от ГЕРБ за президентските избори би бил
Коментари Харесай

Проф. Минеков: Шайката е обречена! Правителство на Борисов повече няма да има

''Една добра кандидатура от ГЕРБ за президентските избори би бил Спас Гърневски''. Това сподели проф. Велислав Минеков в предаването ''Денят с В. Дремджиев'', излъчващо се по ТВ+ и ТВ1.

''Знам лица, които в този момент са измежду ръководещите, а преди този момент смениха 4 партии. Спомням си преди десетина години с госпожа обществената министърка Сачева по какъв начин по радио Дарик добре ругаехме по персоната Борисов. Заедно ругаехме и то от сърце. Но човек се трансформира, нали?'', напомня си цивилен интензивният ваятел.

''Скандалите и кражбите не престават всеки ден, само че аз пострадвам от това, което става в партиите от извънпарламентарното пространство. Продължава една цинична война посред им. Стрелбата е кървава и гнусна. Прогнозите ми са в три разновидността и са тревожни. При ниска интензивност има възможност Демократична България и Изправи се.БГ да не влязат в Народното събрание. Но в случай че популацията е задоволително взривено и реши да гласоподава ще имаме цялостен комплект в Народното събрание като забравим за така наречен патриоти'', съобщи още проф. Минеков.

''Ако Корнелия Нинова подаде ръка към ГЕРБ или Движение за права и свободи, социалистите са обречени. Но даже в случай че Нинова реши да подаде ръка за ново държавно управление на другите, не е ясно дали ще има 20 нейни депутати, с цел да поддържат това. А в случай че Нинова изиска в подмяна да е министър-председател? А в случай че Слави Трифонов реши да изиска той да бъде и да подаде ръка на другите? Тежко ще бъде, всеки ще би трябвало да реже живо месо от себе си. Но да приемем, че става нещо и се отхвърлят от част от себе си и споделят “Да, би трябвало да спасим страната от мафията и по-късно ще бъдем зелени, сини, пембени”. Това обаче може да просъществува за доста малко време. Ще дам образец. След месец ръководство по линия на Българска социалистическа партия споделят - “какво става с Белене, би трябвало да го достроим”, а от дясното пространство се чува - “какво вършим с лустрацията?”. И тогава крахът на държавното управление е неминуем. Само едно нещо може и би трябвало да се случи в този къс интервал - нека на тези политически водачи им влезе в главата - незабавна смяна на изборния закон и неотложно въвеждане на отдалеченото гласоподаване. Ако това стане ще имаме късмет да оцелеем против тази тайфа, хунта. Всъщност шайката е обречена, бедата е че това ще продължи с мъка. Повече държавно управление на Борисов няма да има. Ако има единение мъката може да завърши до края на годината'', аргументира се той.

Видео от целия диалог:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР