''ДПС е носителят на промените, добрите промени, положителните промени. ДПС

...
''ДПС е носителят на промените, добрите промени, положителните промени. ДПС
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: ДПС е носител на добрите промени

''ДПС е носителят на измененията, положителните промени, позитивните промени. Движение за права и свободи през днешния ден събира в едно, и минало, и настояще, и бъдеще'', по този начин стартира изявлението си ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в Търговище на събитие, което е част от акцията на Движение за права и свободи за евроизборите.

''И ето ние през днешния ден казвайки и говорейки, че Европа има потребност от смяна, че България има потребност от смяна, ние залагаме на младите. Тези младежи със своя опит, със своята сила, със своята упоритост, те ще трансформират Европа в позитивна посока. В добра посока. Ние от Движение за права и свободи имаме упоритостта да бъдем част от положителните промени на Европа и Европейския съюз'', съобщи Карадайъ.

''В Европа сега има една вълна, която е на мода. Национализмите и крайностите сега са на мода. Ако опълчването е довеждало Европа до произшествия, няма потребност да повтаряме същите грешки'', добави водачът на Движение за права и свободи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР