''Дошъл е политическият край на Борисов, но той не е

...
''Дошъл е политическият край на Борисов, но той не е
Коментари Харесай

Георги Готев: Към Бойко Борисов имаше намек, че може да бъде убит

''Дошъл е политическият завършек на Борисов, само че той не е подготвен и не знае по какъв начин да си тръгне. Това е главният му проблем. Този вид офанзиви идват и от доста близки негови хора. Не бе инцидентно събитието с Цветан Цветанов, който публично излезе от ГЕРБ и упрекна, че в партията царува клеветничество и се насажда боязън. Това са доста огромни раздвижвания на подземните пластове в България. Няма да се учудя, в случай че към този момент има ос сред Цветанов и Пеевски. Не му е елементарно на Борисов''. Това съобщи Георги Готев, което е българският представител в уеб страницата на Европейския съюз - EurActiv, в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'', излъчващо се по ТВ Евроком.

" Остава усещането, че някой споделя на Борисов, че би трябвало да си върви. Със фотографията, на която той спи, има и намек, че даже може да бъде погубен - там е револверът. Това са доста съществени неща. Гледах днешното изявление на премиера, той сподели, че ще спи с оръжие ", съобщи още Готев.

" Един мъжага прави каквото си желае, приказва с цинизми и туземците му се радват'', сложи диагноза той на българското общество.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР