''Днес на извънредно заседание на комисията по транспорт и туризъм

...
''Днес на извънредно заседание на комисията по транспорт и туризъм
Коментари Харесай

Джамбазки бесен на западноевропейските си колеги, вижте защо...

''Днес на изключително съвещание на комисията по превоз и туризъм в Европейския парламент беше отхвърлено настояването за връщане на текстовете от Мобилния пакет в Европейската комисия. Така за следващ път Европейският парламент се подиграва с ползите на работещите в транспортния отрасъл от Източна и Централна Европа'', това написа на своята фейсбук страница евродепутатът Ангел Джамбазки, а мотивът е отхвърленото искане за връщане на текстовете от Мобилния пакет в Европейската комисия.

''Днешното гласоподаване пристигна след положените старания на група европейски представители от страните от района, представляващи другите политически групи. Самата процедура беше извършена по член 61 от правилника за активността на Европейския парламент, който се отнася до повторното сезиране на Парламента след произвеждането на парламентарни избори. До този миг никой не беше употребявал тази процедура, само че с помощта на нашите старания, успяхме да я използваме.

За страдание нашите сътрудници от Западна Европа за следващ път бяха безусловно решени да се изплюят върху демокрацията, правото на придвижване и свободна икономическа самодейност и върху самата концепция за единния пазар. Новите депутати в комисията ТРАН, бяха наплашени от ръководителя Карима Дели, че повторното сезиране на Парламента ще значи започване от нулата. Сякаш няма потребност тъкмо от това'', написа още Джамбазки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР