''Днес моята благодарност е за тези, които наливаха основите на

...
''Днес моята благодарност е за тези, които наливаха основите на
Коментари Харесай

Любомир Нейков, Евтим Милошев и Силва Зурлева бяха удостоени с почетен знак на президента


''Днес моята признателност е за тези, които наливаха основите на „ Българската Коледа “ и „ Подкрепи една фантазия “ дружно с президентската институция и вложиха в тях мощен честен и прочувствен заряд''. Това съобщи президентът Румен Радев, който през днешния ден на гала в Гербовата зала на „ Дондуков “ 2 удостои с почетния знак на президента Евтим Милошев, Силва Зурлева и Любомир Нейков. Отличията са за техния забележителен принос за двете благотворителни начинания под патронажа на президента.

Президентът акцентира, че с помощта на отдадеността им „ Българската Коледа “ и „ Подкрепи една фантазия “ освен се съхраняват във времето, само че и съумяват да доближат до „ всеки български дом, да разчувстват всяко българско сърце, да ни сплотяват към хуманни полезности в името на бъдещето на децата и на България “.

''С вашия образец показахте, че благотворителността надвишава рамките на еднократния жест'', посочи президентът. Той благодари на тримата наградени, че от началото през всички години до момента са били освен сътрудници, само че и съидейници и съратници, както и че заразяват с образеца на положителното доста млади българи. Отличените изрекоха признателност на президента за полученото самопризнание. И съгласно тримата присъединяване им в тези начинания е идея. ''Предстои ни „ Българската Коледа “ и тази година. Чувстваме се доста специфични, че имаме опция да вършим този театър, който на най-светлия християнски празник – Рождество, влиза в домовете на хората, мозъците и сърцата им'', сподели Евтим Милошев. ''Радвам се, че тази самодейност е мост сред предишното, сегашното и се надявам да посеем семе за бъдещото поколение'', акцентира Любомир Нейков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР