''Диков, мога да кажа три неща за последните три часа.

...
''Диков, мога да кажа три неща за последните три часа.
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов: Пеевски не стана шеф на ДАНС, но има цяла държава

''Диков, мога да кажа три неща за последните три часа. В тая нашата страна три неща за 30 дни... единствено през днешния ден имаш Цветан Цветанов и още какво ли не. Имаш Васил Божков, имаш Гешев, който се е скрил и аз не знам къде, грам не се чува и вижда Гешев'', по този начин в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком адв. Николай Хаджигенов отговори на апела на водещия Сашо Диков, който изиска от него да изброи три неща от последния месец в публичния живот в България, които са му създали съществено усещане.

Водещият запита юриста и за неговия клиент Александър Деянов-Скилър, който е упрекнат за присъединяване в ОПГ със сестра му Лиляна Деянова-ЛиЛана и съдружникът ѝ Мартин Димитров. В конкретика въпросът на Диков към Хаджигенов бе за обстановката с мярката на Деянов, който отхвърли да заплати паричната си гаранция, защото е убеден в невинността си. ''За да му наложат по-тежка мярка, би трябвало да се върнем в съда, а те явно не желаят, тъй като те в 21 тома обвиняване имат единствено името му. Грабват купчина обвинявания и ги пляскат, нямат никакви доказателства. И против Лилана няма доказателства, и против Мартин Димитров няма, освен против Скилър. Това е гнусна долна инквизиция'', сподели адв. Хаджигенов, а по-късно добави, че с такива каузи, поръчкови съгласно мен, се унищожават човешки животи.

За родната народна власт, адв. Хаджигенов съобщи следното: ''Това не е народна власт, Това е див севернокорейски социализъм.''
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР