''Дълг на истинския патриот е, когато е необходимо да защити

...
''Дълг на истинския патриот е, когато е необходимо да защити
Коментари Харесай

Трайчо Трайков: Дълг на истинския патриот е да защити народа си от правителството

''Дълг на същинския родолюбец е, когато е належащо да отбрани народа си от държавното управление. Въпросът на доверие постоянно може да бъде спорен. Протестът е демократично средство и право на всеки жител. Това съобщи в предаването " Панорама ", излъчващо се по Българска национална телевизия, Трайчо Трайков, кмет на столичния регион " Средец ", във връзка антиправителствените митинги, които не престават към този момент 65 дни.

Трайков е кмет от политическото обединяване ''Демократична България''.

По думите му, за всички е явно, че настояването на държавното управление да остане във властта, носи вреди и масата от хората не одобряват, че това е в интерес на публичния интерес.

Трайков, който е някогашен министър в кабинет на Бойко Борисов, съобщи, че е персонално пострадал от правосъдната система и ''продължава да им лоча попарата''.

Той разкритикува членове на държавното управление, които въпреки в миналото да са се противопоставяли и да са подлагали на критика Бойко Борисов, в този момент ревниво го пазят, визирайки обществения министър Деница Сачева, която също беше в студиото на " Панорама ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР