''Буквално сутринта ме информираха, провел се е Съвет на директорите,

...
''Буквално сутринта ме информираха, провел се е Съвет на директорите,
Коментари Харесай

Христо Христов: Какво друго да кажат от Нова телевизия?

''Буквално сутринта ме осведомиха, провел се е Съвет на шефовете, мажоритарният притежател на ''Нетинфо'', т.е. ''Нова телевизия'', е назначил в ръководството нов изпълнителен шеф на Нетинфо, а точно Николай Андреев. Докато това се впише в Търговския указател ще мине някакво време, само че по този начин или другояче аз им споделих, че ще им спомагам в това. Противно на това, което те изясняват, че аз съм увредил интереса на сдружението с тези ми изказвания, в действителност моята позиция е, че аз по този метод пазя интереса на сдружението. Добре знаете, че когато една медия стартира да има проблем с доверието на своите консуматори към нея - нищо хубаво не я чака'', това съобщи в предаването ''ЕвроДикоФ'', предавано по ТВ Евроком, някогашният към този момент изпълнителен шеф на Нетинфо и към момента миноритарен притежател на същото сдружение Христо Христов.

Христов беше върнат и при започване на самия скандал от водещия на предаването Сашо Диков, който го попита за какво съгласно него са поискали да махне Николай Александров от поста основен редактор на уеб страницата ''Гонг'',. Христов отговори по този начин: ''Предполагам, че някъде там са взели решението, че Ники не е справедлив и тъй като е от ЦСКА въздейства на редакторската политика. Това е състезателен уебсайт, той от ден първи е стартиран като медия на ''сблъсък'' сред почитатели на разнообразни тимове. Човекът предложил отстраняването на Николай Александров е изпълнителният шеф на ''Нова''. Моята цел, когато съм изпълнителен шеф, е да пазя интереса на сдружението. За мен ползата на сдружението беше и продължава да бъде този екип, който сме събрали, той да ръководи тази компания'', отговори на въпроса Христов.

Христо Христов удостовери, че е отказал предлагането на ''Нова'' за делене по взаимно единодушие с Николай Александров, като добави: ''После ми споделиха, че в случай че не го подпиша аз, ще ме уволнят и ще намерят някой различен, който да го подпише. Това се случва и в момента'', съобщи още Христо Христов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР