''БСП не изостря тона срещу управляващите, а казва истини. Прмеиерът

...
''БСП не изостря тона срещу управляващите, а казва истини. Прмеиерът
Коментари Харесай

Георги Свиленски, БСП: Днес казахме истината на премиера Борисов, но...

''БСП не изостря тона против ръководещите, а споделя истини. Прмеиерът Бойко Борисов не беше идвал в Народното събрание повече от 2 месеца. Ние поставихме въпроси, които вълнуват и са значими за всички българи, а той реши да не дава отговор и да не успокои жителите. Поставихме въпроси за Перник, за болничните листове. Казахме истината за действителното положение на страната, само че на премиера очевидно това не му хареса и стартира да влиза в спорове'', това съобщи в предаването ''Панорама'' по Българска национална телевизия националният представител на Българска социалистическа партия Георги Свиленски във връзка днешните вербални престрелки сред премиера Бойко Борисов и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, които се случиха по време на днешния парламентарен надзор в Народното събрание.

" В политиката е значимо да си пореден. Още през цялото време на основаването на КПКОНПИ ние декларирахме и предупредихме, че тази комисия няма да работи и няма да свърши работата, за която е основана. Самият Сотир Цацаров разгласи, че ще извади КПКОНПИ от съня. Ние питаме, а кой я приспа? Винаги сме твърдели, че президентът би трябвало да назначава ръководителят на КПКОНПИ, а не да се избира от Народното събрание. Няма по какъв начин да издигнем различна кандидатура на господин Цацаров, тъй като е ясно, че той е подсилен от ръководещите и ще бъде определен. Пак ще повторя, че Народното събрание не би трябвало да избира ръководителя на КПКОНПИ. Това би трябвало да прави президента ", съобщи още Свиленски.

" С нашия бюджет желаеме да покажем на всички българи, че има опция и различен път. Искаме да покажем, че държавното управление на Бойко Борисов не води България по верния път. Управляващите би трябвало да слязат при хората и да видят по какъв начин живеят. Ние не предлагаме да се харчи повече, в сравнение с се изкарва. Ние желаеме заслужено и почтено харчене ", добави още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР