''Борисов няма как да го свържат, защото той си е

...
''Борисов няма как да го свържат, защото той си е
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Бойко Борисов е доказан лъжец и населението го знае

''Борисов няма по какъв начин да го свържат, тъй като той си е опекъл работата. Той е дал на някакви хора, в случай че предположим, че става дума за негово дете, както се твърди. Но се вижда, че хора към него, хора от обкръжението му финансират тази къща и компанията на Борислава и татко ѝ. Единият вика: ''Тя ми плащаше наем''. Ами, за какво си вкарал къщата във компанията ѝ. Хората си мислят, че са измислици това, което приказваме, само че това са действителни обстоятелства. В Испания извадиха документите, това не може да се скрие.'', по този начин разяснява ''Барселонската афера'', в която е забъркан и министър председателят на България Бойко Борисов, журналистът Иван Бакалов в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком.

''Борисов сподели, че с Иван Саздов не се е виждал 15 години. Той по този начин и сподели за братовчеда Ради, а той му е началник на компанията. Иван Саздов му беше в инициативния комитет преди избирането му за кмет на София. Саздов беше началник на този предприемчив комитет. Той Борисов си приказва каквото си иска'', сподели Бакалов и добави: ''Населението взе да привиква с всичко това. То знае, че Борисов лъже. Той е потвърден измамник, два пъти правосъдно доказан''.

''Ако президентът Радев беше в ситуацията на Борисов? Да му бяха намерили къща или нещо друго? То щеше да бъде страшно'', добави журналистът в подтекста на това, че по-големите медии в България не са изключително заинтригувани от ''Барселонската афера''.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР