''Борисов иска да остане във властта, защото се страхува за

...
''Борисов иска да остане във властта, защото се страхува за
Коментари Харесай

Копринка Червенкова: Борисов се страхува, Пеевски е пътник, а Доган е отстранен

''Борисов желае да остане във властта, тъй като се опасява за оцеляването си и има за какво - на доста хора, доста неща е взел. Мисля, че Пеевски е пасажер, дали в този момент го държат или не, няма значение''. Това съобщи журналистката Копринка Червенкова в предаването ''Денят с В. Дремджиев'', излъчващо се по ТВ+ и ТВ1.

''Проблемът в този момент е къде е Доган, това запитвам. Мисля, че той е навън. Отстранен е и това е повода Ердоган да поздрави Движение за права и свободи на конгреса му'', добави Копринка Червенкова.

''Нинова няма да си разреши коалиция с ГЕРБ по никакъв метод. Но животът ѝ ще стане доста тежък, в случай че загуби и тези избори, тъй като тогава всички външни и вътрешни превратаджии от партията ще ѝ желаят главата'', счита журналистката.

''В съревнование на Борисов с Радев той авансово е в позицията на жертван, а и не знам по какъв начин ще одобри Ники Младенов да бъде претендентът на ГЕРБ, тъй като на него му е нужна охрана'', разяснява Червенкова.

''Марешки и Симеонов нямат никакъв късмет, те са единствено тук, с цел да радват публиката. Особено Марешки - по-карикатурна фигура от дълго време не бях виждала!'', разяснява още събеседничката на Веселин Дремджиев.

''Допускам, че Слави Трифонов ще взе участие по някакъв метод във властта - дали непосредствено или косвено някакво държавно управление на малцинство'', предвижда тя.

''И трите огромни малките екрани сега обслужват властта, за съжаление'', вметна Копринка Червенкова.

''В България визията за народна власт за всеки се простира до такава степен, докъдето е неговият интерес. в България всичко се моделира от съответния интерес на индивида, и то материалният интерес. Няма блян, интерес за идеала'', означи журналистката.

''Русия може да се ръководи единствено от цар, не от народна власт. Грешка е, че новата съветска посланичка поддържа Борисов и Гешев'', добави още Червенкова.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР