''Борис Джонсън води партия, която е за Брекзит, има мнозинство.

...
''Борис Джонсън води партия, която е за Брекзит, има мнозинство.
Коментари Харесай

Британски либерал: Борис Джонсън може би иска мек Брекзит

''Борис Джонсън води партия, която е за Брекзит, има болшинство. Джонсън е образован човек, аз чакам Брекзит да се осъществя. Днес той съобщи, че ще управлява държавно управление на националното единение, нещо сходно. Той може би желае ''мек'' Брекзит. Да не забравяме историята на неговата партия, тя е националистическа. В Шотландия завоюваха - националисти, в Англия - също. Бъдещето може да бъде заложено на карта'', това съобщи в предаването ''Панорама'' по Българска национална телевизия английският либерал сър Греъм Уотсън.

Неговата Либерал-демократичната партия не се показа по никакъв начин добре на провелите се през тази седмица избори във Англия, които бяха извоювани от Консервативната партия на премиера Борис Джонсън.

''Времената са доста сложни, огромни са провокациите и те изискват наднационални съдействия. Проблемите с климата, миграцията, интернационалната проведена престъпност. Ние бяхме за оставане в Европейския съюз. Управителят на Централната банка съобщи, че към този момент сме изгубили 100 милиарда лири от Брекзит. Популизмът се разраства, това е заплаха за Европа. Патриотът обича родината си, а националистът ненавижда съседа си'', съобщи още сър Греъм Уотсън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР