''Беше ми обяснено, че името на Радиото е заложено на

...
''Беше ми обяснено, че името на Радиото е заложено на
Коментари Харесай

Генералният директор на БНР изпаднал в паника, смятал, че ще го сготвят

''Беше ми обяснено, че името на Радиото е заложено на карта, че има лични закани против генералния шеф, против фамилията му. Търсеше се метод посредством административна хватка Великова да бъде свалена от ефир до края на октомври'', това декларира пред offnews.bg Ивайло Савов, който бе изненадващо пенсиониран от БНР и по този начин - освободен от поста шеф на Програма " Хоризонт ".

''Според мен несъмнено става дума за някаква взаимозависимост, за стихотворец ангажимент, за който е пристигнало времето да бъде изпълнен. И разбирах, че поръчителите втвърдяваха упованията си. Непрекъснато се повтаряше едно и също: ''Или тя, или аз'', споделя още Ивайло Савов.

''Това, което е споделено с мен, е това, което Ви споделих. Имаше едно изречение: ''Ще ме сготвят накрая''. Затова считам, че става дума за взаимозависимост. За поети задължения, които трябваше да бъдат изпълнени. Разговарях с изплашен човек, изпаднал в суматоха. Натискът беше доста мощен, което удостоверяват и други колеги'', декларира още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР