''Аз съм гледал как в пороен дъжд се взимат 5

...
''Аз съм гледал как в пороен дъжд се взимат 5
Коментари Харесай

Проф. Минеков с разкрития за Златния гьол на границата ни с Турция

''Аз съм гледал по какъв начин в проливен дъжд се взимат 5 лева, по какъв начин в сняг 10-15 см също се пробват да правят тази стерилизация, което е съвсем невероятно и отново плащаш тези пари. Става дума за голяма финансова игра, траяла с години през цялото ръководство на господин Борисов без той да съзре защо става дума'', това сподели проф. Велислав Минеков в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком по отношение на дезинфекцията по границата с Турция на вход на Граничен контролно-пропусквателен пункт ''Капитан Андреево'', известна още като ''Златния гьол'', от която частна компания събира таксите, от които страната би трябвало да печели.

''Имам дългогодишна биография в Република Турция, повече от 20 години съм работил там. През това време съм минавал доста пъти сред всички Граничен контролно-пропусквателен пункт към нашата съседка. Тези 5 лв., които би трябвало да се платят, с цел да се премине през ''Златния гьол'' са безсрамие “, съобщи още професор Минеков.

''Това е стремително място, с цел да се събират тези 5 лева, там минават огромно количество коли. Цялата тази техника е благосъстоятелност на страната Турция и би трябвало да се употребява единствено, в случай че има проявени болести, които идват от България'', добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР