''Аз не чета подобни парцали, нямам намерения да ги валидирам

...
''Аз не чета подобни парцали, нямам намерения да ги валидирам
Коментари Харесай

Гергин Борисов, Спаси София: Щетите от управлението на Фандъкова са сериозни

''Аз не чета сходни парцали, нямам планове да ги валидирам в общественото говорене, обяснявайки нещо за тях'', по този начин разяснява грозната компроматна част от акцията за кметските избори в София претендентът за общински консултант на ''Спаси София'' Гергин Борисов. Това си изявление той направи в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком.

''Госпожа Фандъкова безпроблемно обикаля студиата, интензивно обикалят с госпожа Манолова. Тя има опцията да отхвърля обстоятелствата. Щетите от нейното ръководство са съществени. Не може да изяснява, че е наследила десетилетни неточности. Един ремонт на една улица, (Граф Игнатиев) която няма и 2 километра, хората строят автомагистрали за такова време, за каквото бе ремонтирана тази улица. Някой да чу господин Любомир Христов да e измамен под отговорност? Госпожа Фандъкова, по този начин ли бори корупцията, единствено с взимане на оставка'', запита Гергин Борисов от ''Спаси София''.

''Ние сме хора, които сме се потвърдили. 10 години сме към този момент на терен, нашата организация е основен фактор за третата линия на метрото, с която госпожа Фандъкова се хвали. Тази линия се строи с помощта на моя труд, този на Борис, както и на труда на всички останали от ''Спаси София'', съобщи още Гергин Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР