''Аз и моите колеги използвахме знанието. Извадихме един от проблемите,

...
''Аз и моите колеги използвахме знанието. Извадихме един от проблемите,
Коментари Харесай

Стефан Димитров, AirBG: В България всеки ден умират по 41 души заради мръсния въздух

''Аз и моите сътрудници използвахме знанието. Извадихме един от проблемите, които настоятелно бяха държани под килима. Аз първо бих се справил с казуса и тогава, когато казусът е решен, бих провел конкурс за общински станции, с цел да демонстрира мониторингът, че казусът е решен. Близо 3 години по-късно общината схваща, че нашите несъвършени устройства помогнаха доста и демонстрираха казуса в доста огромна резолюция'', това съобщи в предаването ''ЕвроДикоФ'' (ТВ Евроком) по тематиката с мръсния въздух един от създателите на първата частна мрежа за без значение премерване на въздуха AirBG Стефан Димитров.

''Градивното е доста по-добро, в сравнение с рецензията. Работата на политиците, на които плащаме заплати, е да дават решения. Администрацията, която явно не обича изключително своите жители, бяга от казуса. Но към този момент няма място за тичане. Имаме явен проблем и ние като данъкоплатци нямаме друго какво да вършим, с изключение на да им споделяме: ''свършете си си работата, за която получавате заплата. Какво друго? Факт е, че за последните 30 години нито една партия не стори нужното, с цел да защищити въздуха, без който ние не можем и минута'', съобщи още Стефан Димитров.

''Очевидно е различен дневният ред на политическата класа и отговорността не в него. Но тя постоянно бива желана. Понякога е елементарна несръчност, невъможност. Не всичко е интрига. 7 милиона индивида по света умират от замърсяване на въздуха. Ние на глава от популацията имаме най-вече... 41 души дневно! Всеки един жител ни е супер значим, тъй като той прави Брутният вътрешен продукт, той ражда и отглежда деца. Когато се върне обичта към жителите, тогава отчеството ще бъде на верния път'', сподели още в ''ЕвроДикоф'' един от създателите на AirBG.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР