''Апартаментгейт изглежда като в една друга епоха, вече забравен. Тази

...
''Апартаментгейт изглежда като в една друга епоха, вече забравен. Тази
Коментари Харесай

Димитър Стоянов, Биволъ, пред ФАКТИ: Васил Божков иска споразумение

''Апартаментгейт наподобява като в една друга ера, към този момент пропуснат. Тази скандал, който ни изкара на челните страници в европейските и международните медии, у нас доста бързо затихна, за съжаление'', това съобщи пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ Димитър Стоянов, проверяващ публицист от уеб страницата ''Биволъ''.

За хипотетичната къща на Владислав Горанов в местността ''Ярема'', Стоянов съобщи следното: ''Ние узнахме, че информация, която беше тиражирана и преди този момент от други медии, в действителност е достоверна. За страдание, сътрудниците не си бяха дали труда да отидат на място да ревизират, да снимат и да беседват с хората на място. При диалог с очевидци, със съседи, пред сътрудника, който върви там на място (Николай Марченко), е било доказано, че министър Горанов е постоянен клиент в този тогава първо строителен обект, а по-късно постоянно посещава тази жилищна постройка, населява я. Да, естествено, това на този стадий, по този начин изложено, няма доказателствена стойност по смисъла на Наказателен кодекс и Наказателно-процесуален кодекс, само че за сметка на това за нас има голяма доказателствена стойност, тъй като ние сме се срещнали с очевидци, имаме записи на диалозите. Не е един човек, няколко индивида са удостоверили, че да, министър Горанов населява този парцел в местността ''Ярема''.

''Когато един човек е толкоз почитан, има такива кръстници, назначава синовете на своите кръстници или кръстник в министерството, което управлява, това не оставя положително усещане. Това е за мен спор на ползи, в моите очите. Разбира се, в България Законът за спор на ползи е много зле написан, съгласно мен умишлено'', добави журналистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР