''Ако след четири години начело на БСП ми се налага

...
''Ако след четири години начело на БСП ми се налага
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Борисов за пореден път доказа, че не уважава парламента

''Ако след четири години отпред на Българска социалистическа партия ми се постанова занапред да се потвърждавам пред членовете на партията, по-добре да си тръгвам'', това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред журналиста Сашо Диков в коридорите на Народното събрание.

В диалога им, който бе излъчен в предаването на журналиста ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком, Нинова удостовери, че Кирил Добре в действителност има номации за изборите за нов ръководител през април тази година, само че към момента не е ясно дали ще се кандидатира за поста.

''Всички сътрудници ще гласоподават за вота на съмнение. Всички са се подписали'', несъмнено е Нинова в своите съпартийци, само че не на същото мнение бе Диков, който изрази подозрение в лоялността на ''червените'' депутати, припомняйки на Нинова за тяхното изменничество по време на гласуването в Народното събрание за нов ръководител на КПКОНПИ, когато не малко социалисти поддържаха Сотир Цацаров, който в последна сметка бе определен за поста.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР