''Ако мине този законопроект, аз няма да мога да продължа

...
''Ако мине този законопроект, аз няма да мога да продължа
Коментари Харесай

Васил Божков: Левски щеше да изчезне, както изчезна ЦСКА

''Ако мине този законопроект, аз няма да мога да продължа с Левски. Това беше задачата на срещата и всичко, което им казах'', това декларира предприемачът и притежател на футболния Левски Васил Божков в изявление за ''Свободна Европа''. Думите му са във връзка засилващото се напрежение сред него и страната, което е подбудено от задаващи се законодателни промени, които касаят един от главните бизнеси на Божков - хазарта. В конкретика - страната желае да национализира ''Националната лотария'', което е директен удар по бизнеса на притежателя на ''сините''.

''А почитателите, в случай че желаят да го има Левски, схващат, че нищо не постанова подобен законопроект да мине'', прибавя Божков.

Попитан за какво още веднъж се е върнал в българския футбол, откакто преди време е казвал, че му е омръзнало, Божков дава отговор по този начин: ''Просто мина време и отново ми се дозанимава. Отборът щеше да изчезне, както изчезна ЦСКА, а на избран стадий от развиването си човек може да си разреши да прави положителни неща.''

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР