39-годишна жителка на Ню Йорк със сетни сили успя да

...
39-годишна жителка на Ню Йорк със сетни сили успя да
Коментари Харесай

Загорял младеж смля от бой нюйоркчанка, отказала му орален секс, но му се случи нещо, което не бе очаквал

39-годишна жителка на Ню Йорк със сетни сили успя да отблъсне насилник, който я пребил и опитал да я принуди да му прави орална любов, съобщава New York Daily News.

Местната полиция разпространи снимки на голия до кръста заподозрян. Това е 21-годишният Николоас Самару от Тринидад и Тобаго. Младият мъж бил на гости на леля си. Заедно с нея и приятелят й били на бар, след това срещнали жертвата и заедно се отправили към жилището на лелята. Малко преди зазоряване Николоас се скарал с домакинята и след бурен скандал двамата с приятеля й напуснали жилището. Останал насаме с новата си приятелка, чужденецът заключил вратата и започнал да я бие. Тя загубила съзнание, а когато отново отворила очи, 21-годишният мъж започнал да я налага с нова сила.

Жената отново изпаднала в безсъзнание. Когато отново се свестила, видяла, че Николоас е насочил нож срещу нея. Размахвайки оръжието пред лицето си, той опитал да я принуди да му прави орална любов. Подчинявайки се, тя го ухапала по члена. Докато той агонизирал, тя успяла да избяга.

На снимките, разпространени от полицията, заподозреният е запечатан, докато се опитва незабелязано да напусне местопрестъплението.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР