38 лишени от свобода от 8 затвора у нас си

...
38 лишени от свобода от 8 затвора у нас си
Коментари Харесай

38 затворници се биха в Софийския затвор

38 лишени от независимост от 8 пандиза у нас си спретнаха крепък пердах в годишен шампионат по бокс на кръг в Софийския затвор пред зам.-министъра на правораздаването проф. Николай Проданов.

Голяма част от наказаните, които премериха сили, са се занимавали с бокс и преди да попаднат зад решетките, призна треньорът им Цветан Хаджииванов-страши. Други са се запалили по спорта в пандиза. “Боксът им оказва помощ за едно по-добро държание, за безпроблемно изтърпяване на наказанието”, изясни плюсовете Хаджииванов. В зрелищните срещи на кръга не участваха пандизчии с най-тежките присъди пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна. Сред мераклиите, които се боксираха, имаше убийци, побойници и крадци, съобщи в. "24 часа ".

Правилата, по които протекоха срещите, не са разграничават от тези в профи бокса. Играе се в 3 рунда по 2 минути, а не по 3, както е открито. Най-добре се показаха тимовете на Софийския и Старозагорския затвор.

Хаджииванов уточни, че пандизчии боксьори, които са изтърпели наказванията си, на независимост се препитават с този спорт. Даде за образец Младен Манев-Нинджата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР