38-годишният VAZ-21013 струва колкото нова Lada Vesta Sport. Обявата е

...
38-годишният VAZ-21013 струва колкото нова Lada Vesta Sport. Обявата е
Коментари Харесай

Продава се още едно перфектно Жигули

38-годишният VAZ-21013 коства колкото нова Lada Vesta Sport. Обявата е публикувна в съветски уебсайт, като в нея написа, че колата е създадена през 1982 година. 1,1 милиона рубли, колкото е желаната цена за колата е сума, равняваща се съвсем на 12 000 евро.
 Продава се още едно

За тази цена, да вземем за пример, можете да си купите нова кола от стилен клас, непосредствено от магазина. Според продавача обаче, „ Копейката “, както руснаците назовават класическите Жигули, не е възстановявана и е изцяло истинска.

 Продава се още едно

В продължение на 38 години колата има единствено един притежател, който я държи в топъл гараж и не я кара. Това изяснява и дребния пробег от единствено 70 километра. Каросерията на въпросния ВАЗ-21013 е боядисана в истинския бежов цвят и, съдейки по фотосите в обявата, е в съвършено положение - няма следи от наслойка и даже прахуляк.
 Продава се още едно

Салонът, със седалки, тапицирани с черна изкуствена кожа, също е непокътнат в истинския си тип. Под капака няма следи от употреба, в багажника има автентично аварийно колело. Автомобилът е оборудван с бензинов 1.2-литров мотор с мощ 64 конски сили, който е смесен с четиристепенна механична скоростна кутия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР