38-годишният ром, задържан за убийството на 50-годишен мъж във влака

...
38-годишният ром, задържан за убийството на 50-годишен мъж във влака
Коментари Харесай

Свръх наглост! Ромът-убиец от влака наклевети заклания

38-годишният ром, арестуван за убийството на 50-годишен мъж във влака Пловдив - София, се издържал с ровене по кофите, оповестява " Телеграф ".

Това съобщи пред Софийския областен съд Красимир Мутафчийски, който е с обвиняване, че е умъртвил с нож в гърба съзнателно, по хулигански подбуди и без никаква причина Ангел Цветанов от Белово. Според прокуратурата ромът е взел нож от сестра си Запринка и го е забил в гърба на непознатия, тъй като им направил забележка да си смъкват краката от седалката.

" Аз съм болен. Сакат съм. Нищо не работя ", бяха част от дребното смислени фрази, които обвиненият съумя да формулира по време на гледането на мярката му за неотклонение в съда. За да потвърди, че има проблеми с краката, мъжът едвам пристъпяше и куцаше, обут в маратонки с няколко номера над неговия.

" Виж ся к`во ще ти кажа.. ", продължи да подрежда Красимир, обръщайки се към ръководителя на правосъдния състав, когато му бе дадена думата. " Той ни атакува. Без да се окачам с него. Вика ни: " Ше ви е*а в ромите. Той ни псуваше ", опита да се отбрани Мутафчийски пред Темида. Адвокатът му пък изиска да го пуснат или с " подписка ", или под домакински арест, тъй като по думите му не е ясно дали не се е защитавал и занапред би трябвало да се извърши следствие за аргументите за убийството на Ангел. Магистратите го оставиха с най-тежката мярка - задържане под стража

" Болна съм. Имам гуша. Той ни атакува първи ", извика пред магистратите и сестрата на Красимир - Запринка. Тя е упрекната, че е влезнала в ролята на помощник на брат си и му е дала ножа, с който е наръган Ангел. Заради зной се наложи в правосъдната зала да влезе здравно лице, което да разбере дали ромката фактически има здравословни проблеми.

След две минути се оказа, че е добре и съвещанието продължи. Въпреки пролятите сълзи пред магистратите тя също бе оставена зад решетките с най-тежката мярка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР