38-годишният ром, задържан за убийството на 50-годишен мъж във влака

...
38-годишният ром, задържан за убийството на 50-годишен мъж във влака
Коментари Харесай

Циганите-убийци от влака край Вакарел оклеветиха жертвата си с невиждана наглост!

38-годишният ром, арестуван за убийството на 50-годишен мъж във влака Пловдив - София, се издържал с ровене по кофите, оповестява " Телеграф ".

Това разясни вчера пред Софийския окръжен съд Красимир Мутафчийски, който е с обвинение, че е убил с нож в гърба умишлено, по хулигански подбуди и без никаква причина Ангел Цветанов от Белово.

Според прокуратурата ромът е взел нож от сестра си Запринка и го е забил в гърба на непознатия, защото им направил забележка да си свалят краката от седалката.

" Аз съм болен. Сакат съм. Нищо не работя ", бяха част от малкото смислени изречения, които обвиняемият успя да формулира по време на гледането на мярката му за неотклонение в съда.

За да докаже, че има проблеми с краката, мъжът едва пристъпяше и куцаше, обут в маратонки с няколко номера над неговя. " Виж ся к`во ще ти кажа.. ", продължи да нарежда Красимир, обръщайки се към председателя на съдебния състав, когато му бе дадена думата.

" Той ни нападна. Без да се закачам с него. Вика ни: " Ше ви е*а в циганите. Той ни псуваше ", опита да се защити Мутафчийски пред Темида. Адвокатът му пък поиска да го пуснат или с " подписка ", или под домашен арест, защото по думите му не е ясно дали не се е защитавал и тепърва трябва да се извърши разследване за причините за убийството на Ангел.

Магистратите го оставиха с най-тежката мярка - задържане под стража.

" Болна съм. Имам гуша. Той ни нападна първи ", извика пред магистратите и сестрата на Красимир - Запринка. Тя е обвинена, че е влязла в ролята на помагач на брат си и му е дала ножа, с който е наръган Ангел. Заради задух се наложи в съдебната зала да влезе медицинско лице, което да разбере дали ромката действително има здравословни проблеми.

След 2 минути се оказа, че е добре и заседанието продължи. Въпреки пролятите сълзи пред магистратите тя също бе оставена зад решетките с най-тежката мярка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР