38-годишният поляк Ярослав Каролински изненадващо се появи на гроба си,

...
38-годишният поляк Ярослав Каролински изненадващо се появи на гроба си,
Коментари Харесай

Изчезнал поляк се появи на гроба си

38-годишният поляк Ярослав Каролински изненадващо се появи на гроба си, години след мистериозното си изгубване. Това се е случило пред смаяните погледи на неговите родители.

Полякът е бил разгласен за мъртъв, откакто през 2010 година е напуснал дома си, с цел да търси себе си, и се върнал преди няколко дни на личния си помен.

След като си тръгнал от родното си село, полякът не се свързал повече с околните си. Дълго време родителите чакали някаква вест от сина си, само че такава не се появявала.

 Мъртъв Човек

Малко след изгубването му родителите на Ярослав се обадили в полицията, където организирали търсене на мъжа. През първите месеци чиновниците не откривали никаква диря от поляка, до момента в който не попадат на мъртвец на млад мъж наоколо до украинската граница.

Покрусените родители разпознават своя наследник и погребват тялото. Оттогава възрастните хора постоянно навестяват гроба без да подозират, че скърбят за жив човек.

 Гроб

Миналата седмица родителите на Ярослав решили да устоят помен на „ умрелия “ си наследник в родното му село и до момента в който слагали цветя на гроба му, полякът се появил пред тях, предизвиквайки немислим смут.

Щом чула познатия глас да произнася: „ Мамо, аз се завърнах! “ майка му припаднала, а нейният брачен партньор се вцепенил от смут.

Бащата на 38-годишния липсващ мъж признал пред управляващите, че в първия миг си помислил, че полудява. Пред репортерите полякът декларирал, че не е очаквал завръщането му да провокира потрес и приятност в еднакъв миг.

Но освен родителите са шокирани от завръщането на блудния наследник. Прокуратурата в Полша към този момент заяви, че стартира следствие по определяне на самоличността на мъжа, които лежи в гроба на Ярослав.

Такива чудеса не се случват единствено в Полша. Преди време се разпространява историята на скърбящо американско семейство, което бе шокирано от вестта, че на 13-тия ден след погребението, близката им „ покойницата “ се разхожда из града.

Чудото се случи във Филаделфия, щата Пенсилвания и тогава даже федералните управляващи едвам повярваха, че 50-годишната „ покойница “ е жива и здрава.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР