38-годишният Пеньо Пенев от Горна Оряховица се нуждае от 120

...
38-годишният Пеньо Пенев от Горна Оряховица се нуждае от 120
Коментари Харесай

С 40 дни разполага семейството на горнооряховец, за да събере 120 000 лв. за лечението му

38-годишният Пеньо Пенев от Горна Оряховица се нуждае от 120 000 лева, с които да заплати лекуването си от левкемия. Животът на Пеньо се прекатурва преди към месец, когато чува тежката диагноза.

До нея се стига напълно инцидентно. Веднага му е назначена химиотерапия, а работодателят му Николай Върбанов от Долна Оряховица застава компактно до Пеньо в сложния миг и го свързва с клиника в Турция. И там индикаторите са безапелационни – заболяването е налице и би трябвало неотложно да бъде направена трансплантация на стволови кафези, с цел да бъде преборена.

100 000$ са нужни единствено за трансплантацията. Благотворителни начинания към този момент съумяха да съберат малко над 45 000 лева, с които са били платени две химиотерапии в южната ни съседка, където мъжът се намира и сега. Решението на Пенев да избере турската клиника не е каприз – у нас лекарите му дават по-малко от 5% гаранция за изцеление, до момента в който тамошните им сътрудници приказват за 80%.

Близките и приятелите на Пенев към този момент вършат всичко по силите си за набирането на средствата. Синът на Пеньо е на 14 година – възраст, в която всяко едно момче има най-голяма потребност от баща си. “

Всеки, който може да помогне Пеньо и фамилията му да останат дружно, може да го направи на:

Paypal: [email protected]

=========

IBAN: BG71UBBS80021063534140
BIC: UBBSBGSF
Банка: ОББ
СМЕТКАТА Е ДАРИТЕЛСКА И НЯМА ТАКСА ПРЕВОД

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР