38-годишният Живко Димитров, по прякор Вилицата, е арестуваният при мащабната

...
38-годишният Живко Димитров, по прякор Вилицата, е арестуваният при мащабната
Коментари Харесай

Ето кой е доставчикът на дилърите в Бургаско

38-годишният Живко Димитров, по прякор Вилицата, е задържаният при огромната акция на ОД на МВР-Бургас, при която бе схваща огромно хранилище за опиати, оповестява "Флагман ".

Припомняме, че за интервенцията оповестиха на ексклузивен брифинг окръжният прокурор Георги Чинев и шефът на ОДМВР ст. комисар Радослав Сотиров.

Разбитят наркосклад се е намирал в къща в айтоското село Чукарка, населявана от бащата на Вилицата. Там проверяващите са разкрили 6 кг марихуана, разграничена на 22 000 дози с доста висока непорочност на наркотично вещество тетрахдироканабинол – 18 %, при оптимално вероятни 21. По цени на правосъдната система дрогата коства над 300 000 лева

В дома на 38-годишния мъж са открити още 22 кг необработена марихуана. Предполага се, че от нея ще се извлече още най-малко 6 кг чист канабис.

Бургазлията Живко Димитров е престъпно проявен и осъждан, проверяващите считат, че той е снабдявал дилърите в Бургаско с дрога. На Вилицата му е наложена 72-часова мярка, като следва през идващите дни Окръжната прокуратура да изиска непрекъснатото му задържане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР