38-годишният бургазлия Марин Русчев е задържаният за забитите кирки в

...
38-годишният бургазлия Марин Русчев е задържаният за забитите кирки в
Коментари Харесай

Арестуваният за забитите кирки се оказа с жена украинка, помагал много на бежанците

38-годишният бургазлия Марин Русчев е арестуваният за забитите кирки в два украински джипа - Хюндай Тусон и БМВ Х5. Наложено му е 24-часово задържане, а до края на деня ще стане ясно дали прокуратурата ще изиска непрекъснат арест.

Както към този момент ви съобщихме, Марин бе задържан през днешния ден в Бургас, а проверяващите настояват, че имат съществени доказателства против него.

В същото време с редакцията на Флагман.бг се свързала брачната половинка на Марин. Оказва се, че е украинка, която от много години живее в България. Тя е шокирана от случилото се и е безапелационна, че обичаният й в никакъв случай не би направил нещо сходно.



Марин Русчев е татко на две деца, женен е за украинка

Всъщност в думите на В.А. има известна логичност, тъй като Марин се оказа на висока и добре платена позиция в бургаско пристанище. Освен това той е татко на две дребни деца, а от профила му във фейсбук излиза наяве, че поддържа украинската идея.

На пръв взор няма никакви учредения да извърши закононарушението, за което е упрекнат. Но въпреки всичко ще се изчака да се види какви са доказателствата на проверяващите против него.

" Не мога да си обясня какво се е случило. Станала е неточност! Мъжът ми е почтен и всички, които го познават, ще го потвърдят ", твърди брачната половинка му.

" Марин самичък направи пътека до Поморие, с цел да оказва помощ на украинските бежанци. Може да отидете и да ги попитате! Ще видите какво е мнението им за него. Това, което чета, е необичайно. В дните, в които сякаш е забил кирките, той си беше у дома - до мен и децата ", описа брачната половинка пред Флагман.бг, която е подготвена да застане на полиграф, с цел да удостовери думите си.

Каква е истината? Предстои да разберем.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР