38 - годишният благоевградчанин Николай П. е касапинът, който развъртя

...
38 - годишният благоевградчанин Николай П. е касапинът, който развъртя
Коментари Харесай

Агресия след абстиненция! Наркозависимият Николай е касапинът наръгал с нож вуйчо си и вуйна си в Благоевград

38 - годишният благоевградчанин Николай П. е касапинът, който развъртя нож против леля си и вуйчо си в регионалния център, оповестява struma.com.

Инцидентът стана рано тази заран след скандал сред роднините, съгласно осведомени ножарят е бил наркозависим преди време, откакто се поболял и станал ужасно нападателен. Имал и психологично заболяване. Тази заран той нахълтал в дома на вуйчо си и леля си, изпаднал в гняв.

Събудил ги и до момента в който околните му се опомнят почнал да ги удря с юмруци, след което извадил нож и почнал да ръга на направления.

Голяма част от контузиите са по главите на към 60 годишните му роднини. Извикана е полиция, незабавен център транспортирал окървавените хора в болничното заведение, а психарят,който бе доведен в Спешното полугол, единствено по гащи ще бъде прегледан от доктор, сега той е под защита на служители на реда,вероятно ще бъде е настанен в специлизирано заведение.

След като обработиха раните на потърпевшите семейство Карабельови ще бъдат оставени в болница под наблюдаване. След като обработиха раните им вуйчото и вуйната бяха настанени в болничното заведение / вуйчото на фотографията /. Николай е прочут на ченгетата, преди време е пребил грубо здравна сестра в Благоевград. Вуйчо му и леля му го приели, с цел да се грижат за него.

В. Иванова

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР