38-годишният американец Зак Мур е бил убеден, че скоро ще

...
38-годишният американец Зак Мур е бил убеден, че скоро ще
Коментари Харесай

Хранително натравяне спасява живота на 230-килограмов мъж

38-годишният американец Зак Мур е бил уверен, че скоро ще почине поради обстоятелството че по това време е бил деен пушач и е тежал към 230 кг. По думите му инфарктът е бил единствено въпрос на време. Въпреки многочислените си опити и диети да отслабне, нищо от подхванатите ограничения не дало по този начин чакания резултат. Положението почнало да наподобява безнадеждно, само че единствено досега, когато Мур получава хранително натравяне след консумация на китайска храна, в резултат на което губи 160 кг.

,,Като за начало мога да кажа, че преди ядох като за трима. Изобщо не обръщах внимание на високото кръвно и диабета, които имах, и непрекъснато погълвах всевъзможни пържени храни и полуфабрикати. Знаех, че рано или късно инфарктът ще пристигна. Един ден обаче си дадох сметка, че имам брачна половинка и деца, които ме обичат. Затова взех решение да подхваща някакви незабавни ограничения да отслабна, тъй като знаех, че хората в такова положение като моето не се радват на дълголетие'', споделя Мур.

,,Магията се случи към Нова година, когато изядох цяла порция китайско пиле с ориз. И по-късно се почувствах зле. Интерсното е, че единствено аз бях този, който се натрови, защото никой различен от фамилията не получи какъвто и да е дискомфорт'', спомня си той.

Заради влошенонието си положение мъжът влиза в болница, където остава в продължение на осем дни. След изписването си стартира внезапно да отслабва, пишат международните организации.

Днес Зак Мур тежи близо 70 кг и се радва на пълностоен живот със фамилията си, дефинитивно захвърлил заседналия метод на живот и огромна част от нездравословните храни.

И до ден-днешен той е уверен, че натравянето с китайската храна е било помощ от ориста.

View this post on Instagram
Are we there yet....

A post shared by Zach Moore Weightloss Guru (@mmazach) on Feb 22, 2019 at 1:13pm PST
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР