38-годишната Натали Стриклънд от Солфорд е имала двама любовници. Но

...
38-годишната Натали Стриклънд от Солфорд е имала двама любовници. Но
Коментари Харесай

Един любовник закла и изгори друг в нощта, в която фаталната им изгора се върна в леглото на съпруга си

38-годишната Натали Стриклънд от Солфорд е имала двама любовници. Но внезапно тя решила да се върне при брачна половинка си Пол и решението се оказало съдбовно. Омъжената Натали изневерявала на брачна половинка си с 40-годишния Алън Мейдмънт и 47-годишния Том Джонс. Веднъж тя решила да показа единия на другия и всичко тръгнало на опаки, написа в. " Сън ".

 38-летняя Натали Стрикленд. Фото © thesun.co.uk
" Действително срещнах двамата мъже един с различен, усещам се доста отговорна от това. Никога не съм възнамерявала да дремя и с тримата ми мъже по едно и също време. Но всичките живеят наоколо и по никакъв начин не ме учудва, че всичко отиде по дяволите ", споделя Натали.
Тя също признава, че във всеки един от мъжете е намирала това, което не е могла да откри в останалите.  47-летний Том Джонс. Фото © thesun.co.uk

Натали за известно време оставила Пол през юли 2016 година, когато бракът им преживявал рецесия. Тогава тя се събрала с Алън, който обаче един ден просто липсващ. Тогава Натали срещнала нов мъже - Том Джонс. " Мъжът ми ми осигуряваше сигурност и непоклатимост, с Том беше радостно, а с Алън сексът бе страховит ", признава Натали.
 38-летняя Натали Стрикленд. Фото © thesun.co.uk
" Веднъж през нощта, след няколко чаши алкохол, аз се оказах в леглото с Том, от този момент сме дружно. Нямахме съществени връзки, бяхме като " другари с екстри ". Наехме си апартамент и там деляхме едно легло ", споделя съдбовната жена.
След към месец обаче Алън се върнал и решил да потърси своята другарка. Той наел квартира наоколо. Натали освен това решила да скрие от него, че към този момент спи с различен мъж. Освен това, в оня миг тя решила, че желае да напусне Том и да се върне при някогашния си мъж. В последна сметка тя спала с всички и криела това от всички. " Не желаех да контузвам възприятията им. Можеше да се срещна и с тримата в един ден - трябваше да бъда доста деликатна ", споделя Натали.
В средата на юли 2017 година Натали към този момент не успявала да се раздира сред три кревати и тя решила да напусне Алън, само че не отишла при Пол, а при щастливия и радостен Том.
 40-летний килърка Тома Джонса Алан Мэйдмент. Фото © thesun.co.uk
40-годишният палач на Том Джоунс Алън Мейдмънт.
Веднъж обаче Том схванал за тъмната страна на своята другарка и грубо я пребил. Мъжът бил задържан, а Натали се озовала в болница. Само ден по-късно тя пък се озовала в леглото на мъжа си... Впрочем, единствено за една нощ. След това дамата била задържана за ликвидиране. Том Джонс бил открит мъртъв.

 Натали и Пол Стрикленд в день свадьбы. Фото © thesun.co.uk
Натали и Пол Стриклънд в деня на сватбата им. " Полицията счете, че аз съм умъртвила Том, тъй като ме е пребил, само че след разпит ме освободиха ", споделя Натали.
Не минало доста време и полицията се сдобила с нов обвинен - това бил Алън. Той бил арестуван и по време на разпит си признал всичко. Оказало се, че той схванал за побоя над обичаната му и решил да отмъсти. По обгорялото тяло на Том правосъдните медици преброили 32 рани, нанесени с нож. " Алън умъртвил Том поради мен. Отвращавам се от това възмездие. Том заслужаваше да бъде осъден, тъй като ме удари, само че не е заслужил толкоз жестока гибел ", споделя Натали.

Сега Алън излежава доживотна присъда за убийството на Том. Дали Натали се е върнала при брачна половинка си? По-скоро, да.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР