38-годишната Кремена от Бургас се самоуби, скачайки от деветия етаж

...
38-годишната Кремена от Бургас се самоуби, скачайки от деветия етаж
Коментари Харесай

Неописуема драма в Бугас! Младата Кремена трябваше да види сина си абитуриент, но...

38-годишната Кремена от Бургас се самоуби, скачайки от деветия етаж на блок 59 в жк "Славейков ", написа Флагман.бг.

Трагедията се разиграла тази заран малко след 04:00 ч. Тя се е хвърлила от терасата на стаята си и издъхнала на място.

През последните години Кремена е имала психологични проблеми, тя живеела с майка си в жилището и постоянно сред двете е имало кавги, разкрили за изданието съседи на фамилията. Тя няколко пъти пробвала да постави завършек на живота си, само че опитите й били несполучливи.

"Чувала съм, че и преди се е опитвала да се самоубие, само че по какъв метод - не мога да ви кажа. Много тъжно - беше доста красива жена - като изписана. Жалко и за сина й, който остава без майка ", споделила съседка от първи вход на блок 59.

Кремена се е омъжила доста млада за благоевградчанин. Не след дълго им се родил наследник, няколко години по-късно обаче се разделили. Бургазлийката се е прибрала в родния град при майка си, а грижите за детето е поел татко му. Тази година синът й е зрелостник.

"Не ми е известно да са поддръжали връзка със сина си и някогашния й мъж. Може поради това да се е отключил психологичният й проблем. На Вени й беше мъчно да се оправи с нея, постоянно се караха. Кремена има и сестра, която обаче от години живее в чужбина ", споделиха още живущи в блока.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР