38-годишната Киана Камон от Таскалуса, щата Алабама, застреляла любовника си,

...
38-годишната Киана Камон от Таскалуса, щата Алабама, застреляла любовника си,
Коментари Харесай

Жена от Алабама застреля любовника си, защото не искал да се разведе и изпрати кърваво видео на жена му

38-годишната Киана Камон от Таскалуса, щата Алабама, застреляла любовника си, откакто той отказал да подпише заявление за бракоразвод с жена му. Всичко, което се случвало, дамата снимала с камера и го излъчвала през Facebook на брачната половинка на възлюбения си.

Както оповестява " Сън ", малко преди този момент, Киана се развела с мъжа си и очаквала, че любовникът й също ще подаде за бракоразвод с жена му, само че това не се случило. Тогава тя решила да подтикне мъжа към тази значима стъпка, като сложила револвер на главата му и посочила какво се случва на брачната половинка му.



Изплашената брачна половинка направи няколко фотоси на екрана и ги изпрати на страницата си с молба за помощ.

" Тази психарка Киана Камон ми се обади, държи револвер на главата на брачна половинка ми. Не знам къдеточно се намира, може ли някой да ми помогне?, написала брачната половинка на жертвата.

В последна сметка Киана осъзнала, че няма да успее да убеди любовника си да се разведе и го застреляла в стомаха. В момента на идването на полицията, мъжът бил в сериозно положение и бил незабавно превозен в болничното заведение. Неговата държанка не отрекла виновността си, само че декларирала, че е стреляла инцидентно. Сега тя е задържана по обвиняване в опит за ликвидиране и е в пандиза в Таскалуса.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР