38-годишната Киана Камон от Таскалуса, щата Алабама, застреляла любовника си,

38-годишната Киана Камон от Таскалуса, щата Алабама, застреляла любовника си, ...

Жена от Алабама застреля любовника си, защото не искал да се разведе и изпрати кърваво видео на жена му.

38-годишната Киана Камон от Таскалуса, щата Алабама, застреляла любовника си, след като той отказал да подпише заявление за развод с жена му. Всичко, което се случвало, жената снимала с камера и го излъчвала през Фейсбук на съпругата на възлюбения си.

Както съобщава "Сън", малко преди това, Киана се развела с мъжа си и очаквала, че любовникът й също ще подаде за развод с жена му, но това не се случило. Тогава тя решила да подтикне мъжа към тази важна стъпка, като поставила пистолет на главата му и показала какво се случва на съпругата му.Изплашената съпруга направи няколко снимки на екрана и ги изпрати на страницата си с молба за помощ.

"Тази психарка Киана Камон ми се обади, държи пистолет на главата на съпруга ми. Не знам къдеточно се намира, може ли някой да ми помогне?, написала съпругата на жертвата.

В крайна сметка Киана осъзнала, че няма да успее да убеди любовника си да се разведе и го застреляла в стомаха. В момента на пристигането на полицията, мъжът бил в критично състояние и бил спешно транспортиран в болницата. Неговата любовница не отрекла вината си, но заявила, че е стреляла случайно. Сега тя е арестувана по обвинение в опит за убийство и е в затвора в Таскалуса.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg