38-годишната хостеса на клуб Паша Антония Димитрова ще участва в

...
38-годишната хостеса на клуб Паша Антония Димитрова ще участва в
Коментари Харесай

Красавица на 38 иска да е Мисис баба

38-годишната хостеса на клуб " Паша " Антония Димитрова ще взе участие в идващото издание на състезанието " Мисис баба ". Брюнетката става майка прекомерно млада и сама отглежда щерка си. Учи я на почтеност и почитание към хората. В момента хубавицата се радва на 8-месечната си внучка, която обожава.

Антония призна пред " Марица ", че няма никакви интервенции по себе си. И показа, че първокласният метод на живот на хостесите е мит, а тя даже се е хванала на втора работа като търговски представител, с цел да се устоя. " Просто самата специалност изисква поддържан външен тип и обичайно облекло. Вероятно това лъже хората за обществения ни статус, но няма различен метод, въпреки всичко сме лицето на заведението, в което работим ", описа Антония.

В свободното си време хостесата обича да пътува по разнообразни екзотични дестинации. Любимите <210> места са остров Миконос и Тайланд. Другите занимания на Тони са плуването, ездата и дългите разходки в планината.

Фотомоделката е щастливо обвързана с по-млад мъж, който я е впечатлил с добрина и грижовност. През септември двамата възнамеряват да се отдадат на сантиментална отмора в Испания, където хостесата ще участва на мач на обичания си тим Барселона. От пловдивските тимове младата баба поддържа Ботев, а обичаният <210> състезател е Тодор Неделев. Тони обича всевъзможен вид музика от попфолк до хардрок, съгласно настроението.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР