38-годишната Анна Азова, която остави новороденото си пред покликлиниката в

...
38-годишната Анна Азова, която остави новороденото си пред покликлиниката в
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста майката, изоставила бебето си в Петрич

38-годишната Анна Азова, която остави новороденото си пред покликлиниката в Петрич, бе освободена през вчерашния ден. По обед тя напусна задния вход на полицейското ръководство в града. Жената направила цялостни признания, като първоначално се опитвала да излъже че бебето е на нейна другарка, която ѝ го е дала да го избави, тъй като мъжът й я пребивал.
След това обаче, тя признала, че рожбата е нейна, само че я оставила от позор, че е родила, откакто е разведена. Нямала поддръжката и на фамилията си. Не желала и 14-годишният ѝ наследник да се срами пред съучениците си. В Старчево никой не е знаел, че тя е бременна.
Според struma.bg nа 13.10.2019 година Анна Азова, евентуално още бременна е била на екскурзия с майка си в Хаджидимово. Според проверяващите тя е родила в апартамент в Петрич, който бил нает от нейния другар от Пловдив. Там родилката няколко дни е отглеждала бебето си, преди да вземе съдбовното решение да го изоостави пред лекарски кабинет в петричката болница.
Анна Азова живее в триетажната къща на родителите си. Майка й работи в шивашки завод в селото, татко й бил неработоспособен, а самата Азова работи в петричка шивашка компания. Вероятно новороденото ще бъде настанено в приемно семейство до установяването на биологичните родители. Ще бъде изработен ДНК тест както на Азова, на нейния другар, който още не се е появил. Засега по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР