38-годишен ром от улица Младост в Смолян наряза с моторен

...
38-годишен ром от улица Младост в Смолян наряза с моторен
Коментари Харесай

Ром наряза с моторен трион краката на леля си на сватба в Смолян

38-годишен ром от улица " Младост " в Смолян наряза с моторен трион краката на вуйна си на ромска женитба в махалата, оповестиха от полицията. На сватбата се събрала цялата махала и по време на купона един от ромите паднал от стола си и той се счупил. Това станало мотив в другия завършек на масата група мъже да решат, че падналият от стола си мъж го бият. Те станали и хукнали да пазят падналия с юмруци и ритници наред.

Мелето се разраснало и в него се присъединили съвсем всички от сватбата. В разгара на багра група мъже тръгнали да атакуват 38-годишния Х. Р., който с цел да се отбранява запалил моторния трион и въртейки се в кръг пазел периметър да не го атакуван. Докато се въртял с триона обаче закачил с острието краката на 43-годишната си вуйна и й нанесъл порезни рани и на двата крайници.

На потърпевшата е оказана на място незабавна помощ, а по-късно е откарана в болничното заведение в Смолян, където след обзор и медицински операции е освободена за домашно лекуване, сподели шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи - Смолян ст. комисар Николай Димов. От наряда на полицията, който отишъл на място, повикали подкрепления, с цел да успокоят биещите се на сватбата роми.

Задържани са четирима възрастни и един малолетен за 24 часа, като против мъжът с триона е формирано бързо произвеждане за безчинство.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР