38-годишен пловдивчанин е задържан в Първо РУ за нанесена средна

...
38-годишен пловдивчанин е задържан в Първо РУ за нанесена средна
Коментари Харесай

Полицията задържа 38-годишен пловдивчанин, пребил 84-годишен мъж

38-годишен пловдивчанин е арестуван в Първо районно управление (на МВР) за нанесена междинна телесна щета по хулигански подбуди.

Вчера, малко преди началото на футболната среща, състояла се на Национален стадион „ Васил Левски “ сред пловдивските тимове “Ботев “ и „ Локомотив “, бе подаден сигнал, че двама мъже нанасят побой на възрастен мъж наоколо до стадиона. Пострадалият, 84-годишен мъж, е откаран в болнично заведение за оказване на здравна помощ, настанен за лекуване с фрактура на рамото.

В резултат на подхванатите незабавни оперативни дейности самоличността на двамата бе открита и след привършване на футболния мач бяха арестувани и отведени с полицейска мярка до 24 часа в Първо районно управление (на МВР).

По неоспорим метод е открито, че фактическият нападател е 38- годишен, престъпно проявен пловдивчанин. След отчет на събраните материали в Софийска районна прокуратура му е повдигнато обвиняване за закононарушение по член 131 ал.1 т. 12 вр. член 129 ал.2 от Наказателен кодекс. Наложена му е мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР