38-годишен мъж от Бургас, собственик на нощно заведение в центъра

...
38-годишен мъж от Бургас, собственик на нощно заведение в центъра
Коментари Харесай

38-годишен бургазлия е задържан за склоняване към проституция

38-годишен мъж от Бургас, притежател на нощно заведение в центъра на града, бе арестуван при профилирана полицейска интервенция на чиновници от отдел "Криминална полиция " към ОДМВР – Бургас и Специализираните полицейски сили, оповестиха от ОДМВР - Бургас.

Констатирано е, че същият склонявал девойки, работещи като стрийптизьорки в бара, да одобряват и оферират и полови услуги против възнаграждение за придобиването на по-високи приходи. Към момента са открити четири девойки на възраст 18 – 27 години, всички от вътрешността на България, които почнали работа в нощното заведение, като танцьорки. С течение на времето обаче 38-годишния притежател на обекта ги склонил към развратни дейности и даване на полови услуги против възнаграждение чрез предоставяне на облаги и обещаване на високи приходи.

Обичайната цена за 15 минути била 70 лева, а за половин час - 150 лева, като дребна част от парите оставали за девойки. При претърсването на заведението е открита парична сума в друга валута и копюри /освен български лв., са открити долари и евро банкноти/.

Освен 38 годишния притежател на заведение за период от едно денонощие е арестуван и 46 годишния охранител, като все още се изяснявана съпричастността му към осъществяваната незаконна активност, добавя "Фокус ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР