38-годишен мъж, обвинен в сексуално насилие над 11-годишно момиче, твърди,

...
38-годишен мъж, обвинен в сексуално насилие над 11-годишно момиче, твърди,
Коментари Харесай

Мъж твърди, че е бил изнасилен от момиче на 11 години

38-годишен мъж, упрекнат в полово принуждение над 11-годишно момиче, твърди, че в действителност той е бил изнасилен, заяви Time.

Прокуратурата в източния американски щат Масачузетс повдигна обвинявания на Джъстин Армстронг в полово посягане против младо момиче, което е забременяло.

Адвокатът на обвинения уточни, че в действителност неговият клиент е жертвата. Според показанията мъжът е бил изнасилен от 11-годишното момиче, до момента в който е спял.

Разследването по случая продължава, като ще бъде изработен и ДНК тест. Момичето от град Спрингфийлд твърди, че постоянно е било насилвано от мъжа. Зверствата са траяли 18 месеца, а момичето не е проговорило от боязън.

Първоначално 38-годишният мъж споделил на полицията, че момичето – чието име не се загатва поради възрастта й и естеството на случая – е било изнасилвано от по-млад родственик. След като схваща обаче, че тя е бременна в четвъртия месец, трансформира показанията си.

Мъжът твърди, че е бил изнасилен в съня си. Разследването е в ход, а отбраната изиска по-лека мярка за обвинения, който е с чисто престъпно минало. Адвокатите му настояват, че няма риск и да напусне страната.

Прокуратурата в Масачузетс наложи гаранция в размер на $50 000. Джъстин Армстронг е получил и възбрана да се вижда с момичето. Той ще се върне в правосъдната зала при започване на месец август.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР