38-годишен бургазлия, собственик на нощно заведение в центъра на Бургас,

...
38-годишен бургазлия, собственик на нощно заведение в центъра на Бургас,
Коментари Харесай

Арестуваха собственик на заведение в Бургас, склонявал стриптизьорки към секс услуги

38-годишен бургазлия, притежател на нощно заведение в центъра на Бургас, е бил арестуван при профилирана полицейска интервенция в морския град, оповестяват от полицията в Бургас.

Констатирано е, че арестуваният е склонявал девойки, работещи като стрийптизьорки в бара, да одобряват и оферират и полови услуги против възнаграждение за придобиването на по-високи приходи.

Към момента са открити четири девойки на възраст 18-27 години, всички от вътрешността на България, които почнали работа в нощното заведение, като танцьорки. С течение на времето обаче 38-годишният притежател на обекта ги склонил към развратни дейности и даване на полови услуги против възнаграждение чрез предоставяне на облаги и обещаване на високи приходи .

Обичайната цена за 15 минути била 70 лева, а за половин час - 150 лева, като дребна част от парите оставали за девойки . При претърсването на заведението е открита парична сума в друга валута и купюри (освен левове, са открити долари и евро).

Освен 38-годишния притежател на заведението за период от едно денонощие е арестуван и 46-годишния охранител , като все още се изяснявана съпричастността му към осъществяваната незаконна активност.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР