38 000 тона цветя - звучи невероятно, но приблизително толкова

...
38 000 тона цветя - звучи невероятно, но приблизително толкова
Коментари Харесай

38 000 тона цветя изнася Колумбия за САЩ по случай Свети Валентин

38 000 тона цветя - звучи необикновено, само че почти толкоз изнася Колумбия за Съединените щати в седмиците преди 14 февруари - Денят на влюбените. Празникът е изключително известен в Щатите, а най-подаряваният подарък се оказват розите.

 © БГНЕС
Дните към 14 февруари са най-натоварените за компаниите за произвеждане и експорт на цветя в Колумбия. Данните демонстрират, че 74% от вносните цветя идват в Съединени американски щати точно от Колумбия. През последните 40 години страната се постанова като вторият след Холандия производител на цветя. Те се отличават освен с качеството, само че и с богатото си многообразие като цветове, аромати, размери. За заетите в бранша бизнесът е освен пари, само че и отношение.
Алваро Камачо, управител на компания за експорт на цветя: Това, което продаваме е повече страст, в сравнение с цветя. По време на сезона работим с към 14 хиляди души. И всеки човек знае, че всеки филиз, който минава през ръцете му съставлява страст, симовлизира възприятията на оня, който подарява цветята.  Откриха сезона на лалетата в Холандия Откриха сезона на лалетата в Холандия
Сезонът на лалетата беше открит в Холандия. На централния площад "Дам " в Амстердам тържествено бяха раздадени над 200 000 цветя на всички искащи.

Не по-малко красиви от самите рози са и дамите, които ги берат, разпределят и опаковат.
Майерли Паес, работничка: Това е прелестна работа. Нещо, което върша с обич, а и не е мъчно.
Усмивките не слизат от лицата им и споделят, че с неспокойствие чакат да видят какви цветя ще получат самите те за утрешния Ден на влюбените!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР