37-годишният Тодор Д. от днес е с мярка за неотклонение

...
37-годишният Тодор Д. от днес е с мярка за неотклонение
Коментари Харесай

Тодор задигна от варненски мол злато за 8000 лв., сега ще стои зад решетките

 37-годишният Тодор Д. от през днешния ден е с мярка за неотклонение " Задържане под стража “, наложена му с определение на Варненския областен съд, с което е почетено настояването на Районната прокуратура в града, съобщиха от Апелативна прокуратура – Варна.

Мъжът е обвинен за осъществена на 15 против 16 ноември тази година дръзка кражба в един от моловете във Варна, за което е бил притеглен към наказателна отговорност за закононарушение по член 195, алинея 1, т. 3 от Наказателен кодекс.

На щанд за бижута Тодор разрушил охранителната решетка и лишил 198 детайла за гривни от здравна стомана с 18-каратово златно покритие, 11 други детайла за гривни, 8 сребърни огърлици и часовник. Стойността на откраднатото по предварителни данни е 8000 лв..

Обвиняемият е реалибитиран по право, само че против него се водят две досъдебни производства за закононарушения срещу собствеността, по които е притеглен към наказателна отговорност през 2019 година Проверявят се и пет случая за негово присъединяване в други обири.

Определението на Варненския областен съд предстои на обжалване пред Окръжния съд в града. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР