37-годишният пловдивчанин Станимир Хаджийчев, който счупи пръста на полицай от

...
37-годишният пловдивчанин Станимир Хаджийчев, който счупи пръста на полицай от
Коментари Харесай

Купонджия счупи пръста на полицай

37-годишният пловдивчанин Станимир Хаджийчев, който счупи пръста на служител на реда от Четвърто районно управление (на МВР), през вчерашния ден застана пред Окръжния съд с обвинявания за нанасяне на междинна телесна щета.

Инцидентът станал на 11 март м.г. Станимир купонясвал в известен нощен клуб, само че пиян малко повече и охранителите го помолили да напусне. След като не бил позволен още веднъж вътре, той повикал полиция. Униформените обаче го посъветвали да си върви.

Вместо това той решил да пусне тъжба против ченгетата. Пред постройката на Четвърто районно управление (на МВР) го посрещнал 37-годишният дежурен чиновник Александър Диманов. Той също споделил на Станимир да се прибира. Мъжът обаче се изнервил, хванал ченгето за ръката и му счупил междинната фаланга на дребния пръст. Вчера потърпевшият е конституиран от съда като частен обвинител и цивилен просител. Исканата от него сума за претърпените вреди е 8000 лв..

Станимир е с мярка за неотклонение „ подписка “ и в съда изглеждаше очевидно обезпокоен. Адвокатът му настоя делото да бъде върнато в прокуратурата за доизглаждане на обвинителния акт, само че съдът му отхвърли. Следващото съвещание беше планувано за 27 февруари. Тогава ще бъдат разпитани очевидците и специалистите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР