37-годишният мъж, арестуван за убийството на бизнесмен в "Слънчев бряг"

...
37-годишният мъж, арестуван за убийството на бизнесмен в "Слънчев бряг"
Коментари Харесай

Стрелецът от Слънчев бряг призна вината си, действал от ревност

37-годишният мъж, задържан за убийството на предприемач в "Слънчев бряг " в събота вечер, е признал виновността си. Той декларирал, че претекстът за закононарушението е ревнивост.

Това сподели в ефира на "Здравей, България " окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

При нападението беше тежко ранена и млада жена.

Евентуален пожизнен затвор за стрелеца от Слънчев бряг

Чинев описа, че обвиненият и потърпевшата са се срещнали и са почнали своите по-близки връзки при започване на май. Тогава тя е постъпила на работа при убития.

По информацията, с която разполагаме по делото, жертвата е показал интерес към младата жена, продължи окръжният прокурор и добави - "От една страна той е имал недобро отношение към нея, знаейки за връзката й, а въпреки това непрекъснато и настойчиво я е ухажвал. Той я е канил на вечери, бил е любезен. Именно това е породило ревността у извършителя”, сподели Чинев.

В събота вечерта 37-годишният Михаил Станчев простреля 54-годишния Коста Николов - Миджурина, притежател на казина в Слънчев бряг и простреля 22-годишната му служителка Симона.

Станчев бе арестуван на границата при Граничен контролно-пропусквателен пункт "Лесово ", до момента в който се опитвал да избяга в Турция. Полицаите са разкрили законно притежавания му револвер "Макаров ".

Престрелка в "Слънчев бряг ": Митьо Очите е ранен, има погубен

От 15 години до пожизнен затвор без право на подмяна може да получи стрелецът, съобщи през вчерашния ден прокурор Георги Чинев.

"Това е показно ликвидиране, не тъй като има любовен триъгълник, а за наставление на богатите хора ", е споделила свидетелка на закононарушението.

Нападателят е арестуван за 72 часа. Срещу него е повдигнато обвиняване за ликвидиране и за опит за ликвидиране.



Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР