37-годишният Фелисиано Лопес ще е първият съперник на Григор Димитров

...
37-годишният Фелисиано Лопес ще е първият съперник на Григор Димитров
Коментари Харесай

Григор Димитров започва срещу испански ветеран в Маями

37-годишният Фелисиано Лопес ще е първият противник на Григор Димитров на шампионата в Маями. Двамата ще се изправят един против различен в дуел от втория кръг на конкуренцията. Снощи испанецът се наложи със 7:5, 4:6, 6:4 над Беноа Пер и си обезпечи среща с Димитров, за който това ще е първи мач от два месеца. Българинът не е играл от Australian Open насам. Заради травма той пропусна шампионатите в Ротердам, Акапулко и Индиън Уелс, само че към този момент е здрав и тренира на цялостни обороти.

Лопес се нуждаеше от два часа и половина, с цел да пречупи съпротивата на Пер. Испанецът имаше единствено една опция за пробив в първия сет, само че я осъществя. Втората част също беше равностойна, а Беноа Пер откри метод да се опълчи на мощния начелен удар на противника си. Французинът три брейкбола в третия гейм, само че при 4:4 съумя да завоюва подаването на Лопес, а по-късно елементарно затвори сета.

В решителния трети сет испанският деец сподели по-здрави нерви и при 5:4 стигна до мачбол на сервис на Пер. Първата опция бе пропусната, само че от втория опит Лопес постави точка на разногласието.

В момента Фелисиано е на 94-о място в международната класация. Той има две победи и три загуби в мачовете против Григор Димитров. За последно двамата играха в Синсинати през 2017 година и успеха бе за българина./ sportal.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР