37-годишният Димитър Ръжев е задържан за убийството на 24-годишно момиче

...
37-годишният Димитър Ръжев е задържан за убийството на 24-годишно момиче
Коментари Харесай

От последните минути: Ето кого задържаха за убийството на младата жена в столицата

37-годишният Димитър Ръжев е арестуван за убийството на 24-годишно момиче в хотел в София по-рано през днешния ден. Той бил заловен на рецепцията, бил е пийнал. Убийството е станало към 8 часа сутринта в хотел " Рила ". Момичето е било пребито и удушено, оповестяват от прокуратурата, написа Пик.

``
реклама

Сигнал за откритото тяло е подаден малко след 8 часа сутринта. Преди 3 дни жертвата и Димитър Ръжев идват в София и се настаняват в хотела. Тези три дни те прекарват в циркулиране на заведения в столицата. По неофициална информация и двамата са били под влияние на опиати и алкохол съвсем от самото начало. Миналата нощ сред тях става скандал. Жената е душена, главата й е удряна, а най-вероятната причина за гибелта е забита вилица в окото.

Засега не е ясно какви са били връзките й с Димитър. Той е родом от Пловдив, хващан е за обир, както и за владеене на подправени пари. Засега обаче не е лежал в пандиза, споделиха обвинители от Софийската градска прокуратура. Ръжев е арестуван за 24 часа. Ще бъде упрекнат в съзнателно ликвидиране. По непотвърдена информация Ръжев страда от шизофрения. 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР