37-годишният Алдин Д. ще изтърпи наказание 2 години лишаване от

...
37-годишният Алдин Д. ще изтърпи наказание 2 години лишаване от
Коментари Харесай

Затвор за 37-годишния Алдин, спипан да пласира дрога във Варненско

 37-годишният Алдин Д. ще изтърпи наказване 2 години отнемане от независимост при в началото непоколебим режим, откакто се призна за отговорен за държане за разпространяване и за разпространяване на амфетамини, метамфетамини и марихуана на стойност 2870 лв. и се отхвърли от разглеждане на делото против него по общия ред. Престъплението по член 354а, алинея 2, т. 4 от Наказателен кодекс е осъществено при изискванията на рисков рецидив, оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура.

Споразумението с Окръжната прокуратура във Варна е било утвърдено от състав на Варненския областен съд. Освен ефективното  наказване отнемане от свобода 

37-годишният мъж би трябвало да заплати и санкция в размер на 10 000 лв.. В тежест на наказания са и направените по делото разходи.

Престъплението, за което е наказан Алдин Д., е осъществено на 2 декември 2019 година Тогава у  лицето са открити и конфискувани близо 80 г метамфетамин, съвсем 100 грама марихуана и малко количество амфетаминопроизводни. На същата дата Алдин съумял да популяризира марихуана и метамфетамин на разположение от село Дъбравино.

Одобреното съглашение е със мощ на присъда и е дефинитивно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР