37-годишната Лиза Хайдер приключвала смяната си в магазин за вино

...
37-годишната Лиза Хайдер приключвала смяната си в магазин за вино
Коментари Харесай

Сатанист прелъсти и уби с особена жестокост непозната, накълца я на части и ...

37-годишната Лиза Хайдер приключвала промяната си в магазин за вино в Манчестър. Тъй като било късно, тя се обадила на другар и го помолила да я вземе с колата. Но когато Чарлз й позвънил, с цел да я предизвести, че е дошъл, Лиза не вдигнала телефона. Мъжът помислил, че въпреки всичко тя е решила да се прибере сама и обърнал към къщи, набирайки още веднъж номера й. Но отново не получил отговор. По-късно Чарлз с смут ще разбере, че Лиза фактически е тръгнала към дома, само че по този начин и не е съумяла да стигне до него, оповестява „ Мирър”.



37-годишният Грегъри Скот Хейл живеел дружно с родителите си, откакто го уволнили от локалния месокомбинат поради произшествия, свързани с кражба на кости и кръв от убитите животни. Но това не били единствените му странности. Той боготворял серийния палач Ричард Рамирез, по-известен като Нощния ловджия. Когато нарушителят умрял, Грегъри написал на страницата си във Facebook: " R.I.P. Нощни ловецо... Толкова ми се искаше да се срещнем...”.

Грегъри бил захласнат от Сатаната, канибализма и оръжията. Под фотография в обществената мрежа, на която театралничи целия в черно и с огромен нож в ръка, той написал: „ Прегръщам хората, които мразя, с цел да зная какъв брой огромна яма иска ми се наложи да изкопая в двора си”.



В последния ден от живота на Лиза, Грегъри кръстосвал Манчестър и се озовал пред магазина й. Решил да си купи нещо за пиянство. Около магазина забелязал доста привлекателна жена – това била Лиза, която преди малко била завършила промяната си. Наскоро младата жена се развела със брачна половинка си, по-късно лекарите й разкрили рак на яйчниците. Грегъри незабавно й предложил да я закара до у дома и Лиза, оставяйки Чарлз да чака, се съгласила.

Вместо към дома й обаче, мъжът подкарал към своята къща, оправдавайки се, че е не запомнил нещо. След това предложил на Лиза да го изчака малко. Набързо запалил камината, налял й пиво и седнал до нея. За първи път от доста време младата жена съумяла да поговори с някой за неволите, които я сполетели, тъй като по някаква причина с Грегъри се чувствала в сигурност. Разговорът прераснал в дълги и буйни целувки и двамата се преместили в спалнята.

След секса Лиза заспала, а Грегъри извадил от шкафа мачете. Надвесен над спящата жена, той размахал оръжието и почнал да нанася удари. Веднага се почувствал задоволен, тъй като е съумял да повтори убийството, осъществено от кумира си Рамирез. Стените на спалнята и килимът били подгизнали от кръв.

Гегъри обезглавил жертвата си и поставил главата и ръцете й в една кофа, а краката – в друга. Усмихвайки се предостатъчно, отрязал част от плътта на Лиза и го изял. Психопатът даже снимал обезглавената си жертва, след което я заровил в двора на дома си.

Въпреки всички усилия, килърът позволил огромна неточност: той помолил съседа си за лопата, обяснявайки, че би трябвало да зарови тяло. Полицията пристигнала незабавно, а мъжът се признал за отговорен в ликвидиране от първа степен.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР