37-годишната латвийка Анджелика Грасвалд уби своя любим, след като преднамерено

...
37-годишната латвийка Анджелика Грасвалд уби своя любим, след като преднамерено
Коментари Харесай

Латвийка удави любимия си, искал да правят тройки

37-годишната латвийка Анджелика Грасвалд умъртви своя обичан, откакто предумишлено отстранила значима част от лодката му и по този начин я потопила по време на пътешестване в намерено море, написа The Sun.



След като се убедила, че се е удавил, тя позвънила на незабавния телефон и съобщила, че обичаният е потопен с лодката си. По-късно, при разпитите, тя признала, че предумишлено е развалила лодката, с цел да потъне, защото приятелят й упорствал да вършат тройки.



" Чувствах се притисната в връзките си с Винсент, а неговата гибел щеше да ми подсигурява, че ще получа застраховката му... Чувствах се добре от мисълта, че ще почине. Тази мисъл облекчаваше живота ми, " признала по-късно тя пред служителите на реда.



Присъдата, която получи от латвийския съд, е повече от милостива - всичко на всичко 4 години затвор. Това значи, че тя към този момент е на независимост, защото е излежала този период в предварителния арест. В момента с нея работят психолози, които й оказват помощ да се върне към естествения живот в обществото.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР