37-годишната Кристъл, вдовица на покойния Хю Хефнър, разкри изненадващи подробности

...
37-годишната Кристъл, вдовица на покойния Хю Хефнър, разкри изненадващи подробности
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо се омешал и с Риана

37-годишната Кристъл, вдовица на починалия Хю Хефнър, разкри изненадващи детайлности за интимния живот на холивудския ас в подкаст предходната седмица. В него тя приказва за разгулния живот на починалия създател на „ Плейбой “ и загатна името на Леонардо като изключително постоянен посетител в прословутото имение в Лос Анджелис.

По думите на госпожа Хефнър артистът е станал рисково непосредствен с смуглата Риана на едно от празненствата. Тогава певицата е била едвам на 20 години. Кристъл се кълне, че аферата сред Лео и певицата има удостоверение от много очевидци и е сюрпризирана по какъв начин толкоз години информацията е останала загадка.

По думите на Кристъл може да се пресметна, че въпросната „ спойка “ е станала през 2008 година, когато Риана е на 20, а Лео на 34.

Именно поради многочислените си забежки с двойно по-млади от него девойки Кристъл дефинира Лео като „ новия Хю Хефнър “.

Освен него измежду постоянните посетители в имението на „ Плейбой “ бил и артистът Джак Никълсън.

На фона на тези изказвания обаче идва и друго – че Леонардо ди Каприо е вманиачен по актуалната си половинка Виктория Черети и сега е единствено с нея и с никоя друга, тъй като е разкрил всичко, което търси в една жена.

„ Всичко, с изключение на едно – нова жена “ – майтапят се почитателите.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР